elektronik sigara Енергетска ефикасност на објекти - 30.1.2017
Енергетска ефикасност на објекти - 30.1.2017 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот енергетска ефикасност на објекти, одржан на 30.1.2017 год. Оценки во индекс може да се земат на 14.2.2017 во 12 часот.

                                                                                                 проф. Т. Самарџиоска

ИНДЕКС ОЦЕНКА
909 7 (седум)
917 8 (осум)
919 9 (девет)
926 7 (седум)
927 8 (осум)
928 10 (десет)
935 8 (осум)

 

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.