elektronik sigara Резултати од колоквиумот по градежна физика
Резултати од колоквиумот по градежна физика PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ можете да ги видите резултатите од колоквиумот градежна физика, одржан на 8.5.2017 год.

                                                                                             проф. Т. Самарџиоска

бр. индекс

поени

(макс. 35)

8592

24

8842

18

8927

21,5

9096

3,5

9258

14

9267

18

9300

25,5

9327

27,5

9335

22,5

9338

8,5

9341

5,5

9349

24,5

 

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.