elektronik sigara Резултати од енергетски ефикасни објекти (2 кредити)
Резултати од енергетски ефикасни објекти (2 кредити) PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите конечните резултати од предметот енергетски ефикасни објекти (2 кредити). Студентите кои се задоволни со оценката, можат да ја добијат во индекс во четврток 25.5.2017 година во 10 часот. Оние кои не се задоволни, треба да ме известат на емаил дека ќе полагаат во еден од роковите од јунската испитна сесија. 

                                                                                             проф. Т. Самарџиоска

 

Индекс Оцена
178 7
334 8
335 8
336 7
337 7
338 10
339 10
340 10
341 8
342 10
343 10
344 10
345 9
346 10
347 8
348 10
349 10
350 10
351 8
352 8
353 7
354 10
355 9
357 10
358 10
359 9
360 9
361 7
362 8
363 8
364 7
365 7
366 9
367 10
368 нема положено
369 нема положено
370 10
371 9
372 8
373 8
374 8
375 9
376 нема положено
377 8
378 9
379 10
380 8
381 8
702 нема положено
719 нема положено
903 нема положено
911 8
957 10
958 10
959 10
960 10
969 10
976 нема положено
977 10
1034 10
1035 10
1044 10

 

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.