elektronik sigara Енергетска ефикасност на објекти - колоквиум
Енергетска ефикасност на објекти - колоквиум PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите конечните оценки за студентите кои полагаа завршен колоквиум на 23.5.2017 год. Оценките во индекс може да се земат во понеделник, на 5.6.2017 во 13:30 часот.

                                                                                     Од предметниот наставник

 

BR. INDEKS ОЦЕНКА
951 9 (девет)
961 9 (девет)
979 9 (девет)
994 10 (десет)
995 10 (десет)
996 10 (десет)
1002 10 (десет)
1009 10 (десет)

 

Колегите со број на индекс 955, 978 и 1029 треба да ги предадат домашните за да може да се заокружи оценка.                                                                                                  

 

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.