elektronik sigara Резултати градежни материјали 5.6.2017
Резултати градежни материјали 5.6.2017 PDF Печати Е-пошта

 

 

 

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по градежни материјали, одржан на 5.6.2017 год. Оценките во индекс може да се земат во четврток 8.6.2017 во 10 часот. 

 

бр. индекс           оценка

8701                    6 (шест)

8868                    6 (шест)

9309                    6 (шест)

9454                    6 (шест)

8701                    6 (шест) 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.