elektronik sigara Резултати енергетска ефикасност на објекти, 5.6.2017
Резултати енергетска ефикасност на објекти, 5.6.2017 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот енергетска ефикасност на објекти, одржан на 5.6.2017 год. Оценките во индекс може да се земат во четврток, 8.6.2017 во 10 часот во канцеларијата на предметниот професор.

                                                                                      проф. Т. Самарџиоска

бр. инд. оценка
952 9 (девет)
953 10 (десет)
963 10 (десет)
964 10 (десет)
965 9 (девет)
971 5 (пет)
1030 5 (пет)
1050 8 (осум)
1058 8 (осум)

 

Студентите со индекси 1011, 1012, 1013, 1014, 1015 да ги предадат семинарските задачи, за да може да се заклучи конечна оценка.

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.