elektronik sigara Резултати енергетска ефикасност на објекти, 19.6.2017
Резултати енергетска ефикасност на објекти, 19.6.2017 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите оценките за студентите кои го положија испитот по енергетска ефикасност на објекти, одржан на 19.06.2017. Студентите кои не се задоволни со оценките да се јават во најкраток можен рок кај проф. Т. Самарџиоска.

бр. инд. оценка
949 10 (десет)
985 6 (шест)
992 6 (шест)
1001 10 (десет)
1030 7 (седум)

 

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.