elektronik sigara Градежна физика, 30.6.2017
Градежна физика, 30.6.2017 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по градежна физика, одржан на 30.6.2017 година. 

бр. индекс      оценка

   9159            8 (осум)

   9240            9 (девет)

   9290            10 (десет)

   9338            9 (девет)

 

Оценки во индекс може да се земат на 4.7.2017 во 10 часот во канцеларијата на предметниот наставник

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.