elektronik sigara Енергетска ефикасност на објекти - 21.8.2017
Енергетска ефикасност на објекти - 21.8.2017 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по енергетска ефикасност на објекти, одржан на 21.8.2017.

                                                                                                  проф. Т. Самарџиоска

бр. инд. оценка
954 9 (девет)
1003 7 (седум)
1010 7 (седум)
1017 9 (девет)

 

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.