elektronik sigara ЈМ...резултати авг-септ-2 рок
ЈМ...резултати авг-септ-2 рок PDF Печати Е-пошта

Резултатите од завршниот испит по предметот Јакост на материјалите одржан на ден 17.08.2017 год можете да ги погледнете во приложениот документ.
 

Студентите кои не се задоволни од добиената оценка да се јават во најскор можен рок кај предметниот наставник доц. Коце Тодоров.

Увид во испитот може да се направи кај предметниот наставник доц. Коце Тодоров и сораб. Милица Јованоска во термините за консултации.

Оценка во индекс студентите може да земат кај предметниот наставник доц.Коце Тодоров во термините за консултации.

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.