elektronik sigara Теориска механика - прв колоквиум
Теориска механика - прв колоквиум PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од првиот колоквиум по предметот теориска механика за геодезија, одржан на 8.11.2017 година. 

                                                                        проф. Тодорка Самарџиоска

Градежен факултет - Скопје
Теориска механика 2017/2018
проф. д-р Тодорка Самарџиоска
Индекс Колоквиум 1 (max 10 поени)
597  
943  
1038 1,5
1043  
1124  
1155  
1244 2
1255  
1274 2,5
1276 2,5
1285 0
1291  
1303 7,5
1304 3,2
1305 3
1307 7,5
1308 6,5
1309 4,8
1310 2,3
1313 2
1314 4,5
1316 9,8
1317 3,5
1318 4
1319 4,5
1320 8
1321 0,3
1324 5
1325 6
1326 1,8
1327 1,5
1328 2,7
1330 5,5
1331 0,5
1332 3,5
1334 1,5
1336 0
1337  
1338 3
1339 1
1340 1,5
1341 1,5
1342 1,5
1343 1,7
1344 1,2
1345 2,8
1346 2,2
1347 3
1348 3,5
1349 2
1351 5
1352 1,7
1354 7
1355 0
1356 2,5
1357 6
1358 3,5
1359  
1360 2,3
1361 6,3
1362  
1363 1,5
1364  
1365  

 

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.