elektronik sigara теориска механика - домашна бр. 3
теориска механика - домашна бр. 3 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од домашната бр. 3 по предметот теориска механика за студиската програма по геодезија.

Студентот со број на индекс 1310 да се јави во канцеларијата на предметниот наставник.

                                                                                    проф. Т. Самарџиоска

         

Теориска механика 2017/2018
проф. д-р Тодорка Самарџиоска
Домашна 3
индекс поени  
597  
943  
1038  
1043  
1124  
1155  
1244  
1255  
1274 10
1276 9,5
1285  
1291  
1303 9,5
1304 10
1305 9
1307 10
1308 10
1309 9
1310 6,5
1313 10
1314 9
1316 10
1317 10
1318 10
1319 8
1320 10
1321 9
1324 10
1325 10
1326 9,5
1327  
1328 7
1330 10
1331 7,5
1332 9,5
1334 9
1336  
1337  
1338 9,5
1339 9,5
1340  
1341  
1342  
1343 10
1344  
1345 10
1346 9,5
1347 9,5
1348 8,5
1349 10
1351 10
1352  
1354 9,5
1355 10
1356 9,5
1357 7,5
1358 10
1359  
1360 7
1361 9
1362  
1363 10
1364  
1365  

             

Последно освежено ( Среда, 20 Декември 2017 10:58 )
 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.