elektronik sigara Градежни материјали 13.1.2018
Градежни материјали 13.1.2018 PDF Печати Е-пошта

На повеќе, може да ги видите резултатите од испитот по градежни материјали, одржан на 13.1.2018 година.

Оценките по предметот може да се земат во индекс на 23.1.2018 година во 12 часот.

Студентите со броеви на индекс 9496, 9574, 9575, 9578, 9584, 9616 и 9690 задолжително да се јават во канеларија на предметниот наставник во вторник (23.1.2018) во 12 часот. 

Градежен факултет - Скопје
Градежни материјали 2017/2018
проф. д-р Тодорка Самарџиоска
испит 13.01.2018
Ред.бр. Индекс Оценка
1 7345 5
2 9252 6
3 9496 5
4 9553 10
5 9554 8
6 9573 9
7 9574 7
8 9575 9
9 9578 9
10 9584 9
11 9588 10
12 9607 10
13 9614 8
14 9615 10
15 9616 9
16 9625 7
17 9634 10
18 9637 9
19 9639 7
20 9640 7
21 9645 5
22 9666 9
23 9687 8
24 9690 7
25 9698 8

 

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.