elektronik sigara Теориска механика 29.1.2018
Теориска механика 29.1.2018 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот теориска механика, одржан на 29.1.2018 година.

Оценки во индекс може да се земат во понеделник, 5.2.2018 во 13 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

Градежен факултет - Скопје
Теориска механика 2017/2018
проф. д-р Тодорка Самарџиоска
Испит 29.1.2018
индекс оценка  
1274 5
1276 6
1313 6
1318 5
1321 6
1331 5
1334 6
1344 7
1345 8
1354 9
1355 5
1360 7

 

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.