elektronik sigara Градежни материјали, 29.1.2018
Градежни материјали, 29.1.2018 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите оценките од испитот по предметот градежни материјали, одржан на 29.1.2018 година.

Оценките може да се земат во понеделник, 5.2.2018 во 13 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

Студентите со бр. на индекс 7345, 8611, 9590, 9591 и 9626 задолжително да се јават во канцеларијата на професорот истиот ден во 13:30 часот. 

Градежен факултет - Скопје
Градежни материјали 2017/2018
проф. д-р Тодорка Самарџиоска
испит 29.1.2018
Ред.бр. Индекс Оценка
1 9155 6
2 9555 7
3 9563 8
4 9565 9
5 9567 9
6 9572 8
7 9589 6
8 9590 9
9 9591 7
10 9594 7
11 9598 7
12 9621 9
13 9626 9
14 9630 6
15 9631 7
16 9633 8
17 9646 9
18 9647 6
19 9651 6
20 9675 9
21 9681 8

 

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.