elektronik sigara Енергетска ефикасност на објекти 29.1.2018
Енергетска ефикасност на објекти 29.1.2018 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по енергетска ефикасност на објекти (6 кредити), одржан на 29.1.2018 година.

 

Испитот го положија следниве студенти:

бр. инд. оценка
915 8 (осум)
930 8 (осум)
975 8 (осум)
987 6 (шест)
1007 8 (осум)

оценките може да се земат во понеделник 5.2.2018 година во 13 часот во канцеларија на предметниот професор.

 

Студентите со броеви на индекс 970, 972 и 974 да ги достават првите домашни задачи до професорот, за да може да се оформи оценка по предметот.

 

Студентите со броеви на индекс: 971, 973, 983, 991, 1023, 1028 и 1039 задолжително да се јават на дополнителен испит на 14.2.2018 година во 15 часот.

Останатите студенти не го положија испитот.

 

                                      

                                                                                             проф. Тодорка Самарџиоска

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.