elektronik sigara Енергетска ефикасност на објекти - 14.2.2018
Енергетска ефикасност на објекти - 14.2.2018 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од дополнителниот испит по предметот енергетска ефикасност на објекти (6 кредити), одржан на 14.2.2018 година.

Оценки во индекс може да се земат во среда (21.2.2018) во 12 часот. 

                                                                                            проф. Т. Самарџиоска

бр. инд. оценка
956 8 (осум)
971 5 (пет)
973 8 (осум)
983 7 (седум)
984 7 (седум)
986 5 (пет)
991 5 (пет)
998 8 (осум)
1004 6 (шест)
1020 5 (пет)
1023 5 (пет)
1028 6 (шест)
1039 7 (седум)
   

 

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.