elektronik sigara Енергетски ефикасни објекти УКИМ - 2 кредити
Енергетски ефикасни објекти УКИМ - 2 кредити PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите конечните оценки по предметот енергетски ефикасни објекти - УКИМ. Студентите кои не се задоволни со оценката да ме известат со емаил.

                                                               проф. Т. Самарџиоска

Енергетски ефикасни објекти

проф. д-р ТОДОРКА САМАРЏИОСКА
                   
Р. БР: БР ИНД. ОЦЕНКА                
1 141 8 (осум)                
2 382 8 (осум)                
3 383 10 (десет)                
4 384 10 (десет)                
5 385 10 (десет)                
6 387 10 (десет)                
7 388 8 (осум)                
8 389 10 (десет)                
9 390 8 (осум)                
10 391 10 (десет)                
11 392 10 (десет)                
12 393 10 (десет)                
13 394 10 (десет)                
14 395 10 (десет)                
15 396 10 (десет)                
16 397 9 (девет)                
17 398 8 (осум)                
18 399 8 (осум)                
19 400 10 (десет)                
20 401 10 (десет)                
21 402 10 (десет)                
22 403 10 (десет)                
23 404 10 (десет)                
24 405 7 (седум)                
25 406 8 (осум)                
26 407 8 (осум)                
27 408 10 (десет)                
28 1065 9 (девет)                
29 1090 10 (десет)                
30 1114                  
31 702 8 (осум)                
32 719 8 (осум)                
33 1026                  

 

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.