elektronik sigara Градежни материјали, јуни прв рок
Градежни материјали, јуни прв рок PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот градежни материјали, одржан на 4.6.2018 год. 

Оценки во индекс може да се земат во среда, 6.6.2018 во 10 часот во кабинетот на професорот.

бр. индекс         оценка

9151          6 (шест)

9557          6 (шест)

9644          6 (шест)

9645          6 (шест)

9648          6 (шест)

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.