elektronik sigara Градежна физика, 29.6.2018
Градежна физика, 29.6.2018 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да го видите списокот на студенти кои го положија испитот по предметот градежна физика, одржан на ден 29.6.2018 год. Оценки може да се земат во среда, 4.7.2018 год. во 11 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

                                                                                              проф. Т. Самарџиоска

ред.бр бр. на
индекс
оценка
1 8468 9
2 9246 8
3 9306 9
4 9320 8
5 9390 9
6 9397 9
7 9402 10
8 9437 8
9 9472 9
10 9475 9
11 9510 9

 

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.