elektronik sigara Енергетска ефикасност на објекти - испит 4.9.2018
Енергетска ефикасност на објекти - испит 4.9.2018 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот енергетска ефикасност на објекти, одржан на 4.9.2018 година. 

број на индекс оценка
971 6 (шест)
1049 10 (десет)
1062 8 (осум)
1063 8 (осум)
1088 9 (девет)

 

 Оценките во индекс може да се земат во вторник, 11.9.2018 во 10 часот. 

 Студентот со број на индекс 1094 да се јави во канцеларија на предметниот наставник во  истиот термин. 

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.