elektronik sigara Градежни материјали, септември втор рок
Градежни материјали, септември втор рок PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот градежни материјали, одржан на 16.9.2019 год.

1.    8565    6 (шест)

2.    8799    6 (шест)

3.    9216    6 (шест)

4.    9484    6 (шест)

5.    9658    7 (седум)

6.    9689    6 (шест)

7.    9725    7 (седум)

8.    9730    6 (шест)

9.    9760    7 (седум)

10.  9779    6 (шест)

Оценките во индекс може да се земат во петок, 20.9.2019 год. во 10 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.