elektronik sigara градежни материјали - геотехника, 27.12.2019
градежни материјали - геотехника, 27.12.2019 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите по предметот градежни материјали за студиската програма од геотехника  од колоквиумот одржан на 27.12.2019 год.

  индекс           оценка

340 10 (десет)
341 8 (осум)