elektronik sigara Енергетски ефикасни објекти, I рок 22.1.2020
Енергетски ефикасни објекти, I рок 22.1.2020 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од предметот енергетски ефикасни објекти (2 кредити)...

Енергетски ефикасни објекти 2019/2020
Индекс Оцена
436 10
437 10
438 8
439 10
440 10
441 8
442 9
443 7
444 10
445 10
446 9
447 10
448 10
449 10
450 нема положено
451 нема положено
452 10
453 9
454 10
455 8
456 9
457 8
458 8
459 10
460 6
461 нема положено
463 9
465 9
466 9
467 9
468 9
469 10

 

Студентите кои не се задоволни со оценката, имаат можност за полагање на испитот за повисока оценка.

 

                                                                                       проф. Т. Самарџиоска

Последно освежено ( Вторник, 07 Септември 2021 08:56 )