elektronik sigara Проф. д-р Тодорка Самарџиоска
Проф. д-р Тодорка Самарџиоска PDF Печати Е-пошта
Индекс на артиклот
Проф. д-р Тодорка Самарџиоска
Образование
Кариера
Научна и стручна работа
What Else?
Сите страни

Образование

  • 1985 – 1989 средно насочено образование во УЦОТМН "Мирче Ацев" во Прилеп, насока: математика и информатика
  • 1989 – 1994 Градежен факултет, Универзитет “Св. Кирил и Методиј”, конструктивна насока
  • 19951999 постдипломски студии по градежно инженерство. Магистерска теза “Преднапрегнати хиперболично параболоидни кабловски мрежи над елиптична основа”, Мај 1999
  • 20022006 Докторски студии на Весекс Институтот за технологија, Универзитет во Велс, Велика Британија. Докторска теза “Методата на гранични елементи со мултидомени за моделирање на испукани порозни средини: едно и двофазен тек и транспорт”, Ноември 2006.Последно освежено ( Четврток, 13 Декември 2018 10:28 )
 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.