elektronik sigara Соопштенија
Соопштенија
Програмирање ... Пријавување на Piazza PDF Печати Е-пошта
Со цел поефикасно совладување на наставната програма по предметот „Програмирање“, создадена е виртулна училна на сeрвисот Piazza. 
 
        (кликни на сликата)
 
Пријавте се на Piazza на следната адреса:
piazza.com/Градежен_Факултет_Скопје/spring2018/101

 

Код за активација (class access code): PR101

За сите потребни информации испратете меил на:  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Последно освежено ( Среда, 14 Февруари 2018 16:36 )
 
ЈМ...Лична карта PDF Печати Е-пошта

Во приложениот документ можете да ги погледнете обврските кон наставата, начинот на оценување и распоредот на термините за предавања, вежби, домашни задачи и колоквиуми по предметот ЈАКОСТ на МАТЕРИЈАЛИТЕ за учебната 2017/2018 год.

Последно освежено ( Вторник, 13 Февруари 2018 15:36 )
 
Јакост на материјалите ... Пријавување на Piazza PDF Печати Е-пошта
Со цел поефикасно совладување на наставната програма по предметот „Јакост на материјалите“, создадена е виртулна училна на сeрвисот Piazza. 
       (кликни на сликата)
 
Пријавте се на Piazza на следната адреса:
piazza.com/Градежен_Факултет_Скопје/spring2018/110

Код за активација (class access code)110

За сите потребни информации испратете меил на:   Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Последно освежено ( Среда, 14 Февруари 2018 16:39 )
 
Поптиси по теориска механика - геодезија PDF Печати Е-пошта

Конечните резултати, потписи и оценки по предметот теориска механика ќе бидат објавени во среда, 27.12.2017 год. со почеток во 10 часот во училница бр. 130. Присуството е задолжително.

                                                           проф. Тодорка Самарџиоска

Последно освежено ( Понеделник, 25 Декември 2017 10:17 )
 
теориска механика - домашна бр. 3 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од домашната бр. 3 по предметот теориска механика за студиската програма по геодезија.

Студентот со број на индекс 1310 да се јави во канцеларијата на предметниот наставник.

                                                                                    проф. Т. Самарџиоска

         

Последно освежено ( Среда, 20 Декември 2017 10:58 )
Повеќе...
 
« ПочетокПред1234567СледноКрај »

Лист 1 од 7

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.