elektronik sigara Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Градежна физика, 29.6.2018 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да го видите списокот на студенти кои го положија испитот по предметот градежна физика, одржан на ден 29.6.2018 год. Оценки може да се земат во среда, 4.7.2018 год. во 11 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

                                                                                              проф. Т. Самарџиоска

Повеќе...
 
Гардежна физика - испит 18.6.2018 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот градежна физика, одржан на 18.6.2018 год,. го положи само кандидатот:

бр. индекс             оценка

9313                       9 (девет)

                                                                                                   проф. Т. Самарџиоска

 

 
Енергетска ефикасност на објекти - 18.6.2018 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот енергетска ефикасност на објекти, одржан на 18.6.2018 год,. не го положи ниту еден од кандидатите.

                                                                                             проф. Т. Самарџиоска

 
Градежни материјали, јуни втор рок PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот градежни материјали, одржан на 18.6.2018 год,. го положи само кандидатот со бр. индекс 9026. Да се јави во канцеларија кај предметниот професор.

 
Градежни материјали, јуни прв рок PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот градежни материјали, одржан на 4.6.2018 год. 

Оценки во индекс може да се земат во среда, 6.6.2018 во 10 часот во кабинетот на професорот.

Повеќе...
 
Повеќе содржини...
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »

Лист 5 од 29

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.