elektronik sigara Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Градежни материјали 21.8.2017 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот градежни материјали, одржан на 21.8.2017 год. го положија:                   8913             6 (шест)

      9323             7 (седум)

Оценките во индекс може да се земат во канцеларија на предметниот наставник на 24.8.2017 во 11 часот.

                                                                                                       проф. Т. Самарџиоска

 
Теориска механика - геодезија, 21.8.2017 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот теориска механика, одржан на 21.8.2017 год. го положи студентот:

                  1216             6 (шест)

Оценката во индекс може да се земе во канцеларија на предметниот наставник на 24.8.2017 во 11 часот.

                                                                                                       проф. Т. Самарџиоска

 
Теориска механика 30.6.2017 PDF Печати Е-пошта

Испитот по теориска механика, одржан на 30.6.2017 не го положи ниту еден студент.

                                                                                              проф. Т. Самарџиоска

 
Градежна физика, 30.6.2017 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по градежна физика, одржан на 30.6.2017 година. 

Повеќе...
 
Резултати градежни материјали, 19.6.2017 PDF Печати Е-пошта

Испитот по градежни материјали, одржан на 19.6.2017 го положија следниве студенти:

8728      6 (шест)

9473      6 (шест)

9491      6 (шест)                                      

                                                                                                      проф. Т. Самарџиоска

 

 
Повеќе содржини...
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »

Лист 7 од 24

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.