elektronik sigara Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Градежни материјали 4.9.2017 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по градежни материјали, одржан на 4.9.2017 год.

 

Последно освежено ( Вторник, 05 Септември 2017 22:13 )
Повеќе...
 
Теориска механика - геодезија, 4.9.2017 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите по предметот теориска механика (геодезија), од испитот одржан на 4.9.2017.

Последно освежено ( Вторник, 05 Септември 2017 22:13 )
Повеќе...
 
Градежна физика 4.9.2017 PDF Печати Е-пошта

Испитот по градежна физика, одржан на 4.9.2017 го положи:

8996           7 (седум)

Оценка во индекс може да се земе на 11.9.2017 во 12 часот во канцеларија на предметниот професор.

Последно освежено ( Вторник, 05 Септември 2017 00:43 )
 
Енергетска ефикасност на објекти - 21.8.2017 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по енергетска ефикасност на објекти, одржан на 21.8.2017.

                                                                                                  проф. Т. Самарџиоска

Повеќе...
 
Градежни материјали 21.8.2017 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот градежни материјали, одржан на 21.8.2017 год. го положија:                   8913             6 (шест)

      9323             7 (седум)

Оценките во индекс може да се земат во канцеларија на предметниот наставник на 24.8.2017 во 11 часот.

                                                                                                       проф. Т. Самарџиоска

 
Повеќе содржини...
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »

Лист 8 од 26

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.