elektronik sigara Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Резултати од колоквиумот по градежна физика PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ можете да ги видите резултатите од колоквиумот градежна физика, одржан на 8.5.2017 год.

                                                                                             проф. Т. Самарџиоска

Повеќе...
 
Енергетска ефикасност на објекти - 30.1.2017 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот енергетска ефикасност на објекти, одржан на 30.1.2017 год. Оценки во индекс може да се земат на 14.2.2017 во 12 часот.

                                                                                                 проф. Т. Самарџиоска

Повеќе...
 
Градежни материјали 30.1.2017 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот градежни материјали, одржан на 30.1.2017 год. Оценки во индекс може да се земат на 14.2.2017 год. во 12 часот.

                                                                                                                      проф. Т. Самарџиоска

Повеќе...
 
Градежни конструкции и материјали - геотехника 30.1.2017 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот градежни конструкции и материјали - геотехника го положи следниот студент

индекс оценка
106 8

Оценката може да се земе на 14.02.2017 во 12 часот.

 
Теориска механика - јануари втор испитен рок PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот теориска механика, одржан на 30.01. 2017 год. Оценки во индекс може да се земат на 14.02.2017 во 12 часот.

                                                                                                            проф. Т. Самарџиоска

Повеќе...
 
Повеќе содржини...
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »

Лист 10 од 24

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.