elektronik sigara Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Јакост на материјалите ... Пријавување на Piazza PDF Печати Е-пошта
Со цел поефикасно совладување на наставната програма по предметот „Јакост на материјалите“, создадена е виртулна училна на сeрвисот Piazza. 
       (кликни на сликата)
 
Пријавте се на Piazza на следната адреса:
piazza.com/Градежен_Факултет_Скопје/spring2018/110

Код за активација (class access code)110

За сите потребни информации испратете меил на:   Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Последно освежено ( Среда, 14 Февруари 2018 16:39 )
 
Енергетска ефикасност на објекти 29.1.2018 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по енергетска ефикасност на објекти (6 кредити), одржан на 29.1.2018 година.

 

Повеќе...
 
Градежни материјали, 29.1.2018 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите оценките од испитот по предметот градежни материјали, одржан на 29.1.2018 година.

Оценките може да се земат во понеделник, 5.2.2018 во 13 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

Студентите со бр. на индекс 7345, 8611, 9590, 9591 и 9626 задолжително да се јават во канцеларијата на професорот истиот ден во 13:30 часот. 

Повеќе...
 
Градежна физика, 29.1.2018 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот градежна физика, одржан на 29.1.2018 го положи само кандидатот:

               8991      седум (7)

Оценка може да се земе во понеделник 5.2.2018 во 13 часот во канцеларија на професорот. 

 

 
Градежни конструкции и материјали 29.1.2018 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот градежни конструкции и материјали - геотехника, одржан на 29.1.2018 не го положи ниту еден од кандидатите.

                                                                                         проф. Т. Самарџиоска

 
Повеќе содржини...
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »

Лист 2 од 24

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.