elektronik sigara Резултати
Резултати
Во наставата по предметите од катедрата се предвидени повеќе активности кои подлежат на оценување. Ова е оценување е основа за добивање на финалната оцена по предметите. Овде се објавени резултатите кои студентите ги постигнале по соодветните предмети и активности.

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.