elektronik sigara Downloads | LaTeX
LaTeX

DocumentsDate added

Order by : Name | Date | Hits [ Ascendant ]
file icon StyleMkhot!Tooltip 11/26/2007 Hits: 978
<p>Датотека за македонски превод на LaTeX. Во заглавието на влезната датотека да се вметне наредбата: input</p>
file icon HyphenMkhot!Tooltip 11/26/2007 Hits: 927
<p>Датотека која ја содржи наредбата за поделба (hyphenation) на зборовите од македонскиот јазик. Во наредабта се содржи и листа од зборови која по потреба се дополнува/уредува. Во заглавието на влезната датотека за LaTeX се става наредбата: input</p>

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.