elektronik sigara Downloads | Софтвер
Софтвер

DocumentsDate added

Order by : Name | Date | Hits [ Ascendant ]
Фонтови кои се користеа додека не беше обезбедена македонска поддршка за Windows.rn
file icon WPBD 2010hot!Tooltip 04/20/2010 Hits: 1648
West Point Bridge Designer
file icon MathCADupatstvohot!Tooltip 05/16/2008 Hits: 1537
<p>Кратко упатство за MathCAD.</p>
file icon LSKonvertMak22hot!Tooltip 11/23/2007 Hits: 3143
<p>rnМакро за MS Word кое служи за конверзија на текстот од македонска поддршка во фонт и обратно. Инсталација: Фајлот треба да се сними во Startup фолдерот на MS Office (обично C:Program FilesMicrosoft OfficeOFFICE11STARTUP). По стартувањето на Word, ќе се појави како нова алатка во менито Tools.rn</p>rn
file icon KonvertMak2012hot!Tooltip 10/10/2012 Hits: 1181
Конвертор од македонски фонт во македонска поддршка за Microsoft Word, верзија од октомври 2012 год.
« ПочетокПред12СледноКрај »
Страница 1 од 2

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.