elektronik sigara Градежна физика 4.9.2017
Градежна физика 4.9.2017 Печати

Испитот по градежна физика, одржан на 4.9.2017 го положи:

8996           7 (седум)

Оценка во индекс може да се земе на 11.9.2017 во 12 часот во канцеларија на предметниот професор.

Последно освежено ( Вторник, 05 Септември 2017 00:43 )