elektronik sigara Енергетска ефикасност на објекти - 4.9.2017
Енергетска ефикасност на објекти - 4.9.2017 Печати

На „повеќе“ може да ги прочитате резултатите од испитот по енергетска ефикасност на објекти, одржан на 04.09.2017 год.

                                                                                     проф. Т. Самарџиоска

бр. инд. оценка
1010 9 (девет)
1019 9 (девет)
1051 9 (девет)