elektronik sigara Статика, Список по групи за 23.9.2015
Статика, Список по групи за 23.9.2015 Печати

Списокот на студенти кои ќе бидат во првата група на часовите по статика на 23.9.2015 можете да го видете овде. Сите останати студенти се во втора група.

Распоредот на часови по групи е следен:

- Група 1 од 09:00 до 14:45 часот (Предавања+Вежби)

- Група 2  од 15:00 до 20:45 часот (Предавања+Вежби).

 

Важно: Овој распоред на студентите по групи ќе важи се додека не ги добиеме официјалните листи со студенти од студентска служба и не го направиме конечниот распоред по групи.

 
Последно освежено ( Петок, 02 Октомври 2015 11:34 )