elektronik sigara Градежни материјали 7.9.2016
Градежни материјали 7.9.2016 Печати

На „повеќе“ можете да ги видите од испитот по предметот градежни материјали, одржан на 7.9.2016. Оценките може да се земат во четврток, 15.9.2016 во 13 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

                                

р.бр. Индекс Оценка  
1 8679 6  
2 8851 6  
3 9038 6  
4 9207 6  
5 9250 6  
6 9272 6  
7 9273 6  
8 9279 6  
9 9298 6  

 

Последно освежено ( Вторник, 13 Септември 2016 18:14 )