elektronik sigara Градежни материјали, јуни втор рок
Градежни материјали, јуни втор рок Печати

Испитот по предметот градежни материјали, одржан на 18.6.2018 год,. го положи само кандидатот со бр. индекс 9026. Да се јави во канцеларија кај предметниот професор.