elektronik sigara Асис. Коце Тодоров
Асис. Коце Тодоров Печати

kocetodorovтел:+389 2 3116 066/109

е-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

Адреса:

Универзитет „Св.Кирил и Методиј“,Градежен факултет – Скопје,

бул. „Партизански одреди“ бр.24,

1000 Скопје, Р.Македонија, П.фах 560

Образование

 • ...
 • ...
 • ...

Движење во кариерата

 • ...
 • ...
 • ...

Наставни дисциплини

 • ...
 • ...
 • ...

Област на интересирање

 • ...
 • ...
 • ...

Научна работа

Трудови објавени на конференции и симпозиуми:

 • ...
 • ...
 • ...

Научни проекти:

 • ...
 • ...
 • ...

Членство во здруженија и организации

 • ...
 • ...
 • ...

Студиски престои и усовршувања

 • ...
 • ...
 • ...

Награди и признанија

Познавање на јазици

 • ...
 • ...
 • ...

Други способности

 • ...
 • ...
 • ...
Последно освежено ( Понеделник, 28 Февруари 2011 14:25 )